Nenalezená
Anotace: ... že by jarní deprese...?... I to se občas stává...:-(
Cosi -
- uvnitř Tebe
zas neví kudy ven...
Vnímáš -
- vlastní neklid -
tam venku usíná den...
Vidíš -
- svět kolem sebe -
však jako divák jen...
Cítíš -
- že prázdno zebe -
zas utápíš se v něm...
Nevíš -
- co duši svírá -
ač znáš už pocit ten...
Toužíš -
- ta černá díra
ať promění se v sen...
Hledáš -
- zas uvnitř sebe
včerejší slunný den...
Jsi -
- cosi - a nevíš
čí jsi...proč jsi...?
Jdeš dál...sama...
Nenalezená...
...jen...
Komentáře (0)