Hvězdy mám ráda a po téhle básni je mám ještě radši:) Trochu mi to připomnělo jednu moji oblíbenou písničku - Hvězda na vrbě, slova jsou sice úplně jiná, ale ta atmosféra se podobá.
13.08.2008 15:34:00 | Grafomanická MIA
Ahoj Betty!
Mockrát ti děkuji za krásnou básničku, nevím jak vyjádřit své díky...
Je to pro mne pocta!
Nechť tvá duše vzkvétá po celá léta.Ještě jednou díky!
:-)
Tvů kamarád Tom
11.05.2007 12:48:00 | Tomáš Přidal