Chi, chi. Škoda, že jsem Tě neviděla se rozmáznout :-D
Ahojda Verulíno, Ty kámoško moje milá :-))
16.02.2008 15:46:00 | vandule
Líbí se mi. Dobře znám starosti s nákupy a taky mi chybí snížek, abych mohl s vnoučkem řádit.
10.02.2008 16:14:00 | Psavec
První odstavec dobré, velmi, až na ten rým "sníh - na saních", příliš to připomíná Ladovskou zimu od Nohavici. Pak úroveň opravdu klesá a stahuje se do nezajímavého líčení osobního prožitku - asi tak, jako když nám na návštěvě nadšeně ukazují rodinné fotky lidí, které opravdu vůbec neznáme. Objevuje se i klišé o nákupu co nejvíce zboží za co nejnižší cenu. Vím, Verule, že píšeš pro zábavu, proto je má kritika jistě zbytečně drsná, ale jak říkáš - jsi ráda za každý komentář. Tak budiž.
02.02.2008 02:18:00 | Slovánek