Moře
Anotace: Nepovedená... Ale co, stejně moře miluju
Moře je modré, moře je stříbrné,
moře je každý den jiné.
Moře vypráví příběhy ryb,
odráží nespočet člověčích chyb.
Koukej se na moře,
napoví ti v nouzi,
nebraň se,
nepřežije, kdo se vzpouzí.
Nevěř moři, a nebo věř mu,
budeš ho třeba potřebovat,
nastane chvíle osudového dnu,
kdy moře spravedlivě se bude chovat.
A oplatí nespočet lidských chyb...
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)