Anotace: ...z rozebrané sbírky - Moje alternativní zdroje-
Ach ano, dobít baterie... ty mi vždycky dobije miláček, když jsme spolu, když mě třebas jen objímá a hladí, či líbá... není to jen o milování...plánujeme budoucnost... to víš, chtěli bychom děti :o) Ovšem, jelikož su nachlazená, tak potřebuji batere dobít víc, něž kdy jindy... na lásku si ale čas udělám vždycky a milování posiluje a léčí! :o) Vím, to, cítím to :o) Potíme bacily.
22.01.2009 22:35:00 | NikitaNikaT.
Já to vidím spíše jako perpetuum mobile. Ona se nabíjí od tebe a ty od ni, a protože ty ani ona nejste připojeni do zásuvky, MUSÍ to být věčný pohyb!
18.01.2009 01:05:00 | Zasr. romantik