Anotace: Ráno vám takhle vyjdu ze dveří a říkám si - cítím jaro. A just. Vyběhnu odpoledne ze školy a venku to taje. JUPÍ! :)
...moc se mi líbí Tvoje psaní...mám radost, že je to mladé a má to šťávu...jo, a včera se pěkně vymáchalo moje stáří v mohutně roztáté louži... :-)))
21.01.2009 14:22:00 | Lota
A je...když nejsem zrovna vytočená, je to docela ... sladké. (Fůůj) :D
20.01.2009 20:00:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
Ale jo, já ho spravim, byla to taková náhlá myšlenka :))
20.01.2009 19:52:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
a já bych ho tam nechala, krásná tečka za větou...:)
20.01.2009 18:23:00 | Trdlo
...je to ST,ale závěr bych si nechal do jiného dílka,kde se bude hodit lépe :-)
20.01.2009 17:55:00 | WAYWARD