Dotek přírody
Anotace: Zázraky se doma nedějí,i obyčejná cesta je plná překvapení
Purpurová záře posledním voláním dne
(marná snaha) s odchodem váhá
tma den vraždí
ten na moment zvážní, únava ho zmáhá
pak zahlédne svého vraha, chvilinka drahá
okamžik, co pro oko drogou se stává
horizont zalitý krví
nebude poslední, ba ani prvý
jsi němý svědek, pohledem spočiň
odpusť jej či odsuď ten zločin
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
Komentáře (0)