GMO Monoceros
Anotace: …geneticky upravený jednorožec... - takovej blbej ftip (und taxonomia incorrecta)
Zlepšoval jsem genom
Jednorožce Paegasem
jasnovidný roh a křídla
zrak jak karlovarská vzřídla
Představa se hnala všem
hlavou tehdy jenom
Kdybych však měl předem páru
že příroda tlustou čáru
přes rozpočet udělá mi
/Nečtěte dál jste-li dámy!/
věnoval bych více času
pšeničnému veleklasu
nehonil se za Nobelem
jak na růže s vodním dělem
napříč bájným Parnasem
s kontroverzním ohlasem
Co se strašně málo tuší
je souvztažnost křídla-uši
a tím spíše původ rohu
Snad jen pravdu napsat mohu
Jako vědec říct to musím!
Mějte oči otevřeny!
/Dámám se tím možná zhnusím/
Místo křídel velké uši
po rohu se slehla zem
Kdo chce ať se v čelo buší
Některé to možná vzruší
Jiní možná řeknou Fuj!
/Nečtěte dál jste-li ženy!
slečny ať si zacpou uši!/
Zrodil se tvor postižený
Osel s dlouhým ocasem
Monoceros ochechul
(Ále kdoví co…?)
Á... malá naděje -
Kolečkáři už vědí…?!;o)
Přečteno 334x
Tipy 27
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery, zvířenka, la loba, Kars, Gabrielle, Kett, Anjesis, Danger, Maryje..., labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)