v domě u moře jsme měli u postele velké dveře a ten pohled i poslech byl úžasnej, viděl jsi nebe a slyšel jsi moře...tohle nikdy neomrzí...
11.03.2017 00:44:04 | zelená víla
přesně jsem na to myslela taky ležet v trávě a nechat se jimi unášet:-))
07.03.2017 16:00:36 | střelkyně1
mám postel přímo u okna a někdy večer díky absolutní tmě koukám na hvězdy..přes den tam nejsou ale mraky je bohatě zastoupí..na řadě jsou
07.03.2017 16:46:05 | poeta
...úplně na mě dýchla představa léta a sluníčka, lehnout si, podepřít hlavu a koukat do mraků...dík...;-)
06.03.2017 22:10:08 | bogen
Na mraky se krásně dívá........obzvlášť když do toho pohledu kvetou jabloně. Je to asi 14 dní co mi kvetly mezi korintskými sloupy a v Delfách věštkyně poztrácely své vědoucí oči v korunkách bělostných sasanek. Krásně si tu načechral ty sféry větrné. ST :O)
06.03.2017 19:46:36 | Tichá meluzína