Já vídám draky, dinosaury a pravěké ryby. V Tatrách i tváře pastýřů. A taky ráda poslouchám jejich šeptání. V rumunských Karpatech jsem potkala upíra. Zvláštní setkání. Díval se na mě očima hor a přes tvář měl krvavý pruh. On byl Karpaty. Na pohled mladý a krásný a přitom starší než kam jen domyslím a právě tak nebezpečný. "Nenech se ukolébat a dej si pozor!" Sděloval beze slov. Jsem ráda, že si dokážu pamatovat, i když proti horám je to jen zlomek, plivnutí do ničeho...
16.01.2018 00:07:44 | Tichá meluzína
...mám je ráda, kopce, jsou jako výzva, nahoru to jde, dolů hůř, vždycky mne pak bolí nohy, to asi z té krásy, co je pode mnou...líbí se mi, moc.
15.01.2018 19:30:00 | Philogyny1