Anotace: ...
peříčka rozbitých křídel
točí se na hladině
kapičky krve nezneuctí jejich krásu
větřík
děcko spí matce v klíně
jen pár let
labutě sklání své hlavy
pokornou vděčností
hvězdám, jimž propůjčily
svá jména
pak plující
v světlonosném jasu
přijmou vše
co odevzdaly
zpět
..Vílko....jdeš do něhy.....líbí....skoro jako vždy...Ty zasahuješ
a "lovíš" v hloubkách ......Ji./úsměv/
13.03.2016 21:22:10 | jitoush
Labutě jsou symbolem elegance, ve věrnosti mají samičky i samce, co rozdaly už letí, jen krev se blýská po perleti...
13.03.2016 12:35:46 | básněnka
Ahoj, pěkné.. jen bych použil jiný font ..oči nejsou co kdysi a nečte se to moc pohodlně :)
13.03.2016 10:50:43 | CeP