Anotace: ...
Copak by sis přála…?
...dva páry šátků
a jeden na oči,
nad barvou tápu,
ač na ní nezáleží.
A taky odvahu, víš…,
snad zdám se jiná,
do slabin vdýchnout,
pár písmen svého jména.
A jestli přát si,
tak jenom pro tu chvíli,
dotknout se tam,
kde vypíná se svět,
napít se ze rtů,
ta chuť se zdá být stálá,
znovu se zeptej,
dál zasním se
hned teď...
..přej a bude Ti přáno,dej a bude Ti dáno.....ale jsem přesvědčená
že to první přej a dej plníš vrchovatě.....to druhé .....to už musíš posoudit sama......Ji./úsměv/
11.01.2019 19:22:09 | jitoush