Anotace: ...
Zda-li
Jsi krásná pohádka,
jsi něžné snění,
od stropu oprátka,
pro mnohé ženy.
Jsi skrytá smyslnost,
jsi vášeň, co pálí,
v mé hlavě vzácný host,
s otázkou..."zda-li"…
Jsi duhou všedních dnů,
jsi hvězdou, co padá,
vpletený do mých snů,
tak, jak mám ráda.
Jsi fata morgánou,
jsi další div světa,
vzpomínky zůstanou
a v nich, tvá silueta.
v malebných lahodných rytmických souzvucích udržuješ klapot svých kopýtek vášnivé imaginace-to je obdivuhodné...Dreamy..ach Dreamy..ST* :-D*
07.03.2019 12:16:24 | Frr