Anotace: ...k lásce patří sex.
Jen mlč
neříkej teď nic
jsou chvíle tichých přemítání
kdy v očích čteme svoje přání ...
29.03.2009 23:10:00 | jita.1965
Nádherná básenka, někdy člověk nechá se unést... mno, s miláčkem jsme si to včera krásně užili, snad jsme nikoho moc nerušili :o) Vždyť mazlení a milování je nádherné. Dneska jsme si to zopákli :o)
29.03.2009 15:20:00 | NikitaNikaT.
Co bys chtěl říkat, když už tam jseš?! :-))) Že dávám ST za takovou ptákovinu, nemusím jistě zdůrazňovat. Nebo jo? Tak jo.
29.03.2009 00:43:00 | Zasr. romantik
Ještě že nemám dlouhé vlasy, za které by mě mohl někdo v záchvatech rozkoše tahat.
29.03.2009 00:26:00 | ludmil