Anotace: textík pro beatovou skupinu Houpací kůň
Ve třetí sloce je i něco poezie, ostatní je směs plytkého popisu a nízkých slov kol ďáblova chtícného pudu dívce předaného
29.10.2009 02:00:00 | Špáďa
O něčem podobném jsem slyšel v jednom dokumentárním
pořadu. Šlo o zneuctěné dívky. Podle svědků v noci
spatřili ženu se chtivě zmítat. Nakonec se zjistilo,
že jeden sexuální maniak využíval momentu překvapení
a náhlé kolemjdoucí dívky znásilnil, místní si misleli,
že to dělá ďábel.
21.09.2009 18:25:00 | jehlaspichlas
Jako text výborný, pokud bude stejně výborná hudba, může to být dosti zajímavé.
05.09.2009 16:37:00 | Samotář Samotinký
Ostře..ďábelská,zajímavé.
03.09.2009 10:07:00 | Acham