Anotace: (Minimalisticky polo-pojatý dojem ze snu. Navazuje na "Po činu".) Oprava: je pouhá rýmovánka.
teď si neodpustím být internetově hrubý: to je mrcha, co? :-)
ale doufám, že si zpětně nečte komenty, nemám rád konflikty.
já k tý poezii řeknu toto: je to originální, možná je to úpadkový, možná jsem prase a proto se mi to líbí, ale historicky vzato to, co se dnes zvedá do nebe bylo dřív zakázaný.
18.07.2010 22:48:00 | ewon
Protože nesnáším tvou poezii, kor když je o sexualitě, o které víš prd a nikdy víc vědět nebudeš.
14.07.2010 09:38:00 | myší královna
Jak vidno, dva lidé pojali báseň jinak. Jeden jako slovesný poetický výtvor obecně, protože mě nezná, a druhý jako osobní výpověď.
13.07.2010 21:00:00 | ludmil
dojem ze snu možná. ale že by nějak zvlášť poeticky zpracovaný? zní to heslovitě jak výpisky z přednášky v power pointu. zejména verš "schopenhaeurovsko-freudovský pud" je úžasný
13.07.2010 03:28:00 | melancholik