Jsem vrah
Jsem vrah
s citem pro milování
zavraždil jsem tvůj stín
a nastoupil na jeho místo
hýbeš se do mých dlaní
Jsi ztracené dítě a nalezená žena
vnímáš kadenci polibků
v této amatérské bitvě
vedeš jedna nula
stále při tobě stojím
Má vzrušivost si
podřezává žíly
neměla jinou možnost
zešílela z tebe
piji ze tvé studánky
(bože ten tvůj výraz obličeje
- jsem režisér aktu -
chci ho ještě více rozehrát)
pyj ve tvé studánce
a tam někde daleko
v mozku
tichým hláskem kdosi šeptá
lepší už to být nemůže
Pláču celým tělem
Přečteno 672x
Tipy 16
Poslední tipující: poeta, tato22, gallatea, Helena Lovecká, janewe, Anjesis, Aťan, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (5)
Komentujících (5)