Anotace: ...
Živočišnost, bezbřehost, náruč i lůno, nebe i ohada, přístav i volné moře...A to je vskutku dobře.
09.11.2012 16:22:06 | kudlankaW
je 22:08, huráá do komentování:-)). Celéj den mi bylo na chcípnutí horko. Chtěl jsem schladit, ty mě takto rozpálíš a mně to nevadí,jsem nadšen:-). To umí jen básnířky:-)
dám si ledový pivo,ale už mě neschladí:-)
20.06.2012 22:10:20 | kočkopes
díky...Vám všem za pozitivní ocenění...opět jsem povyrostla o pět centimetrů pýchou,což mi zároveň dodalo další chuť do skládání slovíček v libozvučné tvary.
PS:Špagátkem jsem zajištěna proti příliš vysokému vznešení...ó:))
21.06.2012 12:27:04 | střelkyně1
chladivě vášnivá
sálavě horoucím dnům
toužebně souzená
20.06.2012 16:01:11 | Lilien