Anotace: Už nezbývá nic víc,než-li se s tím smířit
Ahoj, napsal jsem báseň pro Simii, když srze básně truchlila, ale je i pro tebe, takže když budeš mít chuť přečti si ji.
23.08.2007 10:44:00 | J.Švihovský
na jednu stranu je to dechberoucí, ale na druhou stranu technicky mizerné...pocity nejsou všechno, z čeho se skládá poezie..
01.08.2007 23:21:00 | lexus