Holka se chtěla státi upírem,
jenže pořád jí něco kouše pod knírem.
Neholí si svoje dlouhý nohy,
potká ji chlap, co má dlouhý rohy.
Chlupatá jak opice a sexy moc.
Bude z ní dobrá čepice do vánoc.
Masíčko jedlé, uřízlé zaživa.
Příšernou bolest celou noc prožívá.
Rány jsou posolené,ji hodně pálí,
břicho rozříznuté, vnitřnosti se valí.
Jedna ženská obluda v klinické smrti
i celá omytá vyvržená pořád smrdí.
Zbyly jen kosti přeci jen upíří,
s její smrtí se nikdy nesmíří.
Co peklo pozře, to nevyjde nikdy ven.
Za blbost bude oběť o život připraven
08.09.2007 18:29:00 | jehlaspichlas
V noci se dá dělat víc věcí než vysávat krev z hrdla.
A přisvíčkách je to nádhera.
06.09.2007 09:45:00 | frany73
vyloženě ukolíbavka!
... spíš abych se teď bála usnout:)
05.09.2007 14:32:00 | Trdlo