Dokážu to
Anotace: když prostě ignoruje
Zamilovaná sms k tobě letí,
přečteš ji a jdeš dál,
jenže někdy čekat pět hodin bolí,
ale stejně si myslíš, že jsi vyhrál,
ale za jakou cenu?
za cenu parchanta?...
změnilo se tvý ego,
chápeš?
rozumíš?
................................
čekání...
pořád jen čekání, kdy mi zavoláš,
mi slzy nahání,
a ty se ani neodholdáš....
aspoň jednou buď fér..
nechci toho kluka, co je teď...
ať vypadne...
prosíím
už toho mám vážně dost,
sem taky bytost.
nezájem,
zní mi v uších,
nenávidím tě...
klidně bych ti to řekla do očí...
ale.
to bych tě nesměla milovat..
tak sakra řekni, že mě miluješ,
řekni, že ti chybím,
napiš, že mě chceš vidět,
a těšís se až tě políbím...
.............................................
mobil do své ruky pokládám,
na co ted asi myslím?
"odedneška jsme si cizí"
odesláno..
píše nám...
a dneska?
dnes to prostě všechno mezi náma končí..
tak kdo je vítěz?
já či ty?
dokázala sem to..
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Rošták Domča
Komentáře (4)
Komentujících (4)