Jak čas rychle letí
tak moc bys chtěl žít
--ale to život je tvou smrtí--
Čas je příliš krátký
na to aby se rozhazoval
a trávil s někým
ke komu necitíme nic!
Život příliš dlouhý není
na to aby se marnil
--se zlými myšlenkami--
Čas ubíhá neúprosně
nikdo jej nezastaví...
Než se sami nadějeme
je pozdě a kdo ví
--zda po nás něco bude--