Přeji Ti hodně síly, ať Tvé duševní strádání a všechna trápení Tvých milých zmizí jako mávnutím kouzelného proutku.
13.10.2008 07:36:00 | vandule
Já snad přeji pohlazení a touhu.
Verulko,vždycky bude líp.
Já po delší době nepřítomná věřím
27.07.2008 17:46:00 | Vivi.~2
Verulko,první mně napadlo to co Lotu.Asi máme stejné cítění.
I když by to moc nepomohlo,možná aspoň trošku odlehčilo tu bolest.
Ale já věřím ve tvou sílu a také,že se ti musí dostat trochu štěstíčka,abys ho mohla zase předat dcerušce.
Moc ti to štístko a hodně naděje v dobrý obrat přeji!
02.07.2008 16:28:00 | s.e.n