Hnědé oči
Anotace: nerýmovaná "básnička"... ze včerejška... /upřímně řečeno to básnička vlastně ani moc nejni, ale netuším, kam jinam bych to zařadila.../
Ty hnědé oči nikdy nezapomenu...
Tančili jsme a ony se na mě dívaly...
Ty tmavé, hnědé oči...
Provrtávaly mě, snad i rentgenovaly mé pocity...
Hřály a přitom mrazily...
Ty hnědé oči plné vědění...
Tak vážné a tak pobavené...
Ty hnědé, zvědavé oči...
A já do nich nedokázala pohlédnout...
A nedokázala jsem se dívat jinam...
A tak jsem tančila...
Plná zoufalství a těch nádherných, hnědých očí...
Přečteno 948x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, GirlFromTheRain, Marfuša, Rbb, SZN
Komentáře (3)
Komentujících (3)