Duševní barman
Zhasínám své vnitřní světlo
takže se celkem pochopitelně
v sobě nevyznám
choulím se kolem kovové tyče
striptér emocí bez obecenstva
ještě mi nalej
duševní barmane
Jsem studený
protože teplo táhlo
do jinejch krajin
krmte mou zvěř
je to dovolené
směje se cedule
celá nakřivo
V tichosti zavražděných dialogů
utírám krev roztříštěných vět
co před chvílí vypadly
z našich výšek
a možná si říkám
jestli mě ještě rozsvítíš
Přečteno 363x
Tipy 27
Poslední tipující: sveřep, Marcella, Marupiara, chroust17, Faust88, Severka, janewe, Lea Aura, labuť, NikitaNikaT., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)