Spolknout slunce
Anotace: (Swallow the Sun)
Hodina půlnoční
sesunula se k zemi
sbírám rozhozené minuty
tápu ve tmě
mám tak málo času
olílznout známku a poslat se
na druhý konec světa
v obálce bez zpáteční adresy
Osekávám větve
rodinného stromu
jejich poslední klidný spánek
mě zneklidňuje k třesu
nikdy mi neodpustí
utopení v následujícím ránu
kdybych tak mohl
spolknout slunce
Přečteno 331x
Tipy 25
Poslední tipující: sveřep, Marcella, prostějanek, Marupiara, chroust17, Sandra_T, Dedillope, Lea Aura, labuť, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)