Smutek, co k tobě zavítal,
ten jenom ty sám pošleš dál...
stačí s ním promluvit, nechat ho vypovídat...
a pak jen vnímat, jak začíná svítat...
A já ti k tomu povídání
upeču bábovku... máš na stole prostírání?
:o)
02.11.2005 11:59:00 | Cecilka
Jen nech bejt...Jak vidím červený lucerničky, mám hned lepčí náladu, páč když vidím /ne tedy vždy - ale většinou/ ty "krásky", pak se opradvu nasměju :)
02.11.2005 10:15:00 | JirkaS
Je náruč lehké děvy propastí bezednou
a slovo -láska-nezazní tu ani omylem
tak zkus z té hloubky své oči pozvednout
a staň ptákem,květinou či motýlem
a v teplých paprscích rozpustit smutek nech
ta čerň pak vybledne,až přijde nový den,
vydej se nahoru, pěšky a po schodech
a o lásku zavadíš už prvním pohledem...
02.11.2005 09:21:00 | Branwen1
..ta slova lásky nejsou NIKDY zbytečná..
maj´sílu skály..když letí vyřčená!!
..ta slova lásky jsou ten největší dar..
maj´sílu štěstí..bez nic je člověk cár!!
02.11.2005 09:10:00 | šuměnka