Přijdu jen s malou prosbou...
a zeptám se jen okolo každých,
jakou volit formu sebevraždy...
A uvnitř mě prázdno.
Dopis na rozloučenou,
"vzpomínka" nesplněná
tak skoncuji se životem...
Tak Arrivederci
a Swing Life Away...
A uvnitř mě prázdno...
A uvnitř mě prázdno...