Smál se mým spirálám
Do koše hrudního cedíš mi výčitky
a k srdci přiletí sobectví bez výtky
Jsi pánem magistrály
točíš mě bez spirály
"A mým spirálám se vysmíváš!"
Vibruješ očima a kradeš moje stíny
vyklepeš do nich lež z křivolaké rýny
Byls krotitelem parníků
smál se plachým rybníkům
A ryby teď plují jiným směrem...
Přečteno 340x
Tipy 26
Poslední tipující: kroužek, Vanilková Ninja, Bíša, Patrik Mališ, Larey, chroust17, zelená víla, Juraj Hrom, Mbonita, enigman, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)