Co když
Co když je to
v čem žiji
pouze přeludem mámení
co když stal jsem se
pouze obětí vábení
co když nebeská síla
vytrhla mne z kořenů
a já nevím
kdo jest má víla.
Co když ztratil jsem rozum
ztratil i cit
a past
která se na mne chystá
chytila již nejednoho z vás
připravila mne o um
být sám
a pouze sám
pouze pro tu
kterou znám, prý
umím žít bez vás.
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Zuz, ECHO PARAZIT, nikoolkaaa
Komentáře (2)
Komentujících (2)