Anotace: Jedna z mých písní, z posledních dní úzkostných. Škoda, že sem nelze vkládat mp3, ráda ji někomu třeba na srazů Literu zazpívám, za zvuků rolniček a ran do stehen. Janele má také ráda divočinu, nejen Elišky...Tobě, Juří můj...
Dobrý je to, nejsem jediná, kdo si pořád něco zpívá:-) Líbí.
30.06.2006 16:14:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Já bych tě tak ráda poznala. Pořádně bych ti potřásla rukou a povídala si:o) jen tak, o životě. Tak třeba na dalším srazu, přinesu pak rolničky:o) pa Sunny
20.06.2006 22:36:00 | Sunny
No Janele, ráda si ji na srazu poslechnu. Tak 23.,že by? Emoce na talířku a k nim třošku sladké polevy a bude po úzkosti.
16.06.2006 17:00:00 | Epona