Anotace: V poslední době se mi zdá , že ze světa mizí láska a úcta k člověku. Zdá se mi že člověk v nekonečné honbě za slávou a penězi, zapomněl nato že všichni lidé bratry jsou.
Z tvého psaní je cítit upřímnost a opravdovost, a to je přesně to, co potřebuje jakékoliv lidské vyjádření. Vložit srdce do svého sdělení. Pokračuj dál v psaní, každý další pokus bude jen lepší a lepší, styl se začne čistit a slova ti sama napoví, jak si přejí být poskládána. Z tvých textů ke mě navíc stále promlouvá i hudba. Jsi člověk s nadáním, nevzdávej se ho. Hodně štěstí :O)
26.05.2014 20:47:01 | Tichá meluzína