Anotace: I takové emoce jsou emoce, ačkoliv zřejmě nežádoucí.
Emoce tak trochu jinak
-
Pocitový sluha,
rozkazy typu
“jedna duha“,
jak kniha slibů
(plná lží)
„Udělej, co říkám“,
„Jasně, hned to bude!
Už se svlíkám
z kůže rudé.“
(sedři, co jde)
„Ale musíš taky,
neznáš fair play?
Zklížím zraky
a budu zlej.“
(a ty taky)
„Nesahat! Nebo se spálíš!“
... „posím tě, co to tu valíš?“
Tvá báseň je pro mě trochu zvláštní, ale rozhodně mě oslovila... Povedená :-)
11.01.2015 23:23:15 | Gaspi03