NEPOCHOPENÍ
Anotace: aneb výčitky toho, kdo nezná, co je to insomnia
Krvácí klavír pod tvojí touhou
a mě se sklání hlava
polykám znesvěcené ráno
se zlomeným krkem od polštáře
do kterého obtiskly se dvě tváře
a jedna vstala za hodinu pouhou
přišla facka - zleva - zprava
a pak - utišující a něžná ranní záře
a přesvědčení, že stojí to za to - ano
i za to sladké nedospáno
Příště znovu nastavím obě tváře
22.12.2016
Přečteno 502x
Tipy 11
Poslední tipující: Jort, Ruda Štola, Fany, Joe Vai, Frr, piťura, Šípková Růženka
Komentáře (4)
Komentujících (3)