... kdysi se mi stalo, ... že strachem .... a nedůvěrou v sebe ...
jsem se uzavřel do svého světa ....
... abych po létech vykoukl ... a s údivem zjistil že všude kolem mě ...
.... se rozprostírá ...
také můj svět ...
14.03.2007 14:33:00 | HarryHH
i mým...hlavně mým...já budu tak šťastná, že se ke mně neodváží přiblížit:-)
22.02.2007 16:11:00 | fuu
Tolik smutku... tolik dluhů? Tomu nevěřím, Ty ještě nemůžeš být zadlužená... Pošlu k Tobě šaška s rolničkami, ten už si s vymahači poradí, namaluje jim obrovskou usměvavou pusu od ucha k uchu... aby se lidi už nemuseli bát a z hlavy jim vyžene nesmysly o dluzích svým smíchem... nebo i Tvým? ;-)
22.02.2007 13:46:00 | Levandule