Anotace: Patnáctá báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Více na Fb stránkách uvedených v profilu.
Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.
Když raději brečíš,
než aby ses smál.
Když raději boříš,
než aby sis jinak hrál.
Když ve společnosti lidí,
cítíš se tak sám.
Když v plné ulici,
nikoho nepotkáš.
Když přátele, které miluješ,
dávno už nehledáš.
Když bys měl vstát a bojovat
a místo toho utíkáš.
Když to tak máš,
tak se musíš ptát.
Když nyní žiješ,
neměl bys umírat?