mám vlasy dlouhé po uši
má drahá říká
nesluší
ti to tvé háro neposedné
a nejhorší prý je to ve dne
když na mě cizí zraky civí
a někteří jsou nedůtklivý
no hlavně šéf
a jeho lesklé čelo
snad pár vlasů by to chtělo
nejlépe světlých do koutů
a tak se halím do pokrývek
dvojitý uzel na krku
a barvy střídám, trendy hlídám
pod ruku
hrst klíčů od sedmero dveří
a zrnko kávy pro štěstí
mám pod jazykem
mapu kdybych
snad jednou řešil rozcestí(těch srdcí co si tlučou)
některé tváře do života
vstupují zdá se v pravý čas
pro změnu klimatu (jak ocel po zlatu)
a mě se zdá že nečekaně
ztiším hlas
tak až se jednou ráno vzbudím
na stole nůžky lesklý břit
chtěl bych ti pošeptat
že mi moc chybíš
těžko to můžeš pochopit
když tě má slova
tak trochu míjí
vznáší se jiným povětřím
můžou mě vypnout
zhasnout mé slunce
přesto mám dar
že moc rád sním
a boty nové, ještě voní
čekají na svůj první krok
nevím proč váhám snad se bojím
a nebo kdo ví
prý jsem …..
http://www.youtube.com/watch?v=AMOVsU8H6mw
05.11.2012 09:50:12 | Písnička...
ha,ha...nikomu je nedám :))
05.11.2012 10:00:38 | poeta
To je dobře, jinak bych je musela přijet bránit.
05.11.2012 10:02:13 | Písnička...
Tak to jsem přepoctěn :)))
05.11.2012 10:03:56 | poeta