Chci si pamatovat
Anotace: Nový blábol po letech zapomění
Jako ostří otupené kamenem,
jako dřevo ožehnuté plamenem,
tak i já se vyznávám.
Jako řeka ubírajíc se krajinou,
jako zajíc prchající dolinou,
tak i já uháním.
Jako láska v začátcích,
jako vrásky ve spáncích,
tak i já vytrvávám.
Jako odpověď skrytá v hádankách,
jako přísliby v mileneckých líbánkách,
tak i já cítím vzrušení.
Jako den střídající noc,
jako král uplatňující moc,
tak i já nastoluji řád.
Jako vlna odrážející loď,
jako pes přeskakující plot,
tak i já objevuji svět.
Jako ti, kteří nevidí,
jako prázdný svět bez lidí,
tak i já si chci pamatovat.
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: Morgenstern
Komentáře (1)
Komentujících (1)