korupce
Anotace: Ne vždy se musí jednat o státní zakázky
bavím se o korupci našeho vztahu
já byla čestná
tam na tvém prahu
než první
k tobě vedl krok
jenže ty lákavé
pozvolné dary
pár cetek za můj smích
i ty cenné když jsem poodkryla
z tajů svých
zdobíš mi klícku
proč nevnímám tu změnu
lano se stále zkracuje
a východ
cesta k němu
mizí
zavalena pod nánosy slibů
domácích mazlíčků
písků mořských
těch co paty hřejou
dopadem slunečních odlesků
pod vahou šatní tyče
slabá v kolenou
ohýbám
páteř do tvaru houslového klíče
přitom tak málo stačí
opřít se o svou
duši zlomenou
a odolat nejnižšímu chtíči
Přečteno 384x
Tipy 15
Poslední tipující: Robin Marnolli, Lenka Krásnodvorská, zamotán v nedospělosti, Aťan, Joe Vai, Písnička..., Miriska, Jan Voralberg
Komentáře (6)
Komentujících (3)