Pocity
Naďa
mám ráda pocity
kdy zaplaví tě
radost, něha, smutek,
okolní svět jako by někam utek
a rozum
už nevnímá
pocit v tobě
v sobě
doznívá
chceš ho navždy prodloužit
smutek
drsný na omak
přesto sametový může být
někdy stačí pochopit
radost jásavá je
však záleží, kdo se raduje
může i ublížit
něha
někdy po ulici běhá
tak zavolám ji do domu
a nabídnu ji někomu, kdo na otázku
zda ještě věří v lásku
jen zpupně zvedne ramena
snad pochopí někdy k ránu
co pro něj něha znamená
a odpuštěním otevře si bránu
snad pochopí už k ránu
***
smutek - radost - něha... mistrovsky popsáno, smekám! :)
04.03.2013 18:52:47 | Aťan
...děkuji tobě i všem ostatním, že tu jste a že "čtete" :)
04.03.2013 20:10:59 | Radhuza pro Hospic sv. Štěpána
tak tohle se skutečně povedlo
04.03.2013 17:32:47 | CCGREE