Anotace: Utajená krize štěstí.
Červený kabátek a v ruce útlou knížku Roberta Fulghuma.
Neštěstí stojící na Dejvický,
jak příhodné.
Karkulka bez vlka a vlk bez babičky,
jako ty lásky platonický,
co proběhly
nevhodně.
Jako Dr. Jekyll a Mr. Hyde
tváří v tvář Vyšehradu
ulpívám na zbytcích
teplé pochodně.
A ty,
tak jistý sám sebou stojíš mi za zády
a nevíš, že za tebe hledám náhradu
u padlé Lennonovy zdi
na pražské Kampě.
Topograficky mi to nesedí. Vyšehrad není v Dejvicích.
03.05.2015 23:33:13 | Adramelech
Líbí se mi. Ani nevím čím mne oslovila...zda tím, že do Dejvic to mám kousek, nebo tím, že na Vyšehradu jsem fotil první svatbu, nebo tou kamou nebo Lenonnem? Fakt nevím, ale tak nějak mi sedla;-)
RM.
25.12.2013 21:00:20 | Robin Marnolli