Anotace: ...
Ubrečené oči,
Jemné propojení,
S tvým nitrem,
A s tím,
Co v tobě není…
Poslední zbytky slz
Co máš v očích,
Za poslední pocity,
Co tě ničí…
Za okamžik uschneš,
Jako stará lípa,
Roste před panelákem,
V podzemí skryta,
Její míza,
Tiše jí živí,
Jako ta krev,
Která v tobě není…
Vyschlé žíly,
Naprázdno bušící srdce,
Ležíš v popelu
A tvoje ruce,
Hladí tě po tváři,
Loučí se…
S tebou a s tím,
Co jste byli,
Spojeni klouby,
Ale na to už jste zapomněli…
Je to jedno,
Je to tak,
Jak to má být…
A ten noční motýl,
Už také odlít…
Žij tak jak umíš,
Žij tak,
jak dovedeš…
S krví,
Nebo bez ní
Kdo ví?
Třeba neuschneš…
...hlavně neuschnout....je třeba pravidelně zavlažovat,rozpustit
ve vodě trochu radosti ze života,krapet lásky,co se za nehet vejde smíchu,špetku potěšení....../úsměv/.Ji.
19.03.2014 21:48:22 | jitoush
A trochu toho hnojiva... Děkuji :-))
19.03.2014 21:50:00 | Gabriela Green
..aby byl život výživný...../úsměv/.Ji.
19.03.2014 21:55:40 | jitoush
A zavál zajímavou chutí...
19.03.2014 21:59:18 | Gabriela Green
...takovou ,co má říz....trochu chilli,abychom ožili,neuškodí...ale
s citem,aby to ,co je jemné,se nespálilo....a semtam něco sladkého,
to abychom sladce spali,ale prosím,nepřesladit.....přeslazené úsměvy
škodí svojí falší...prostě nebát se ochutnávat a vychutnávat si všechny
chutě......Ji.
19.03.2014 22:24:52 | jitoush