ostala som sedieť
posledná pri pive
zatiaľ čo barman zametal
podo mnou
kusy života
a rozmýšľala
ako nezbabrať
už tretíkrát
svoju smrť
nakoniec zhasol
zamkol
a odišiel
dni plynuli
aj keď to nikto nechcel
tí čo chceli
umierali
tí čo nechceli
občas tiež
nikoho nezaujímalo
či máš svoj pohár dopitý
alebo nie
život sa
zhasne
zamkne
a odíde