Hercule Poirot, má oblíbená postava! :) No, úplně Tě tam vidím :) :) Opravdu skvělé!
28.05.2014 16:39:44 | AndreaM
....tahle báseň se povedla....upřímná výpověď bez obalu...teda vlastně
ve zdařilém poetickém obalu...../úsměv/.A přidávám se k xoxoxo,má pravdu.
Když se rozhlédnete kolem,tak po světě chodí spoustu krásných žen,
které by ovšem nikdo neumisťoval na stránky módních časopisů.Jsou své,
žádné putinky,co by se někde schovávaly,protože nemají dokonalou
vizáž.....,jsou normální ženské.A muži......sympaťák,co je na svém místě
je milejší než prvoplánový hezounek.....Hodně štěstí....JI.
18.05.2014 15:41:44 | jitoush
hloupost že nemáš co nabídnout asi nejsou ty pravé..obdivovat pouze svaly je hloupost ale jsou i jiné co ocení mnohem víc to co je uvnitř a věřím že jednou ta pravá se objeví modrej muži
18.05.2014 13:54:05 | xoxoxo