Statní nebo tencí
Anotace: Statní nebo tencí - hlavně být nad věcí!
Moudré babičky dětem často říkávaly:
„Dobře živenému v zimě není zima
a těžko by jej někdo řadil k nalezenci!“
Leč současná revoluční medicína,
tělnatost zve i jinak nežli korpulencí…
Třeba muž vynikající mezi ženci,
jehož stín byl by olbřímí, mocný, statný...
Statnost je však také zvána korpulencí,
bodrost a rozvaha jsou dnes málo platny!
Světem kráčí tlustí, běhají ti tencí,
málo je těch, co mají tělo v symetrii.
Neklesejme na mysli pro korpulenci,
lidé s nadváhou patrně déle žijí…
Tělnatí - nepropadejme letargii!
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Jort, adaj, AndreaM
Komentáře (2)
Komentujících (2)