… pořádně dívej se, zkus líp oči otevřít...
… víš, můžeš dokázat, co jenom budeš chtít...
Asi mi nevěříš, jenže já pravdu mám!
… nejspíš to je jen tím, že i já tohle znám...
… duha je krásná tam uprostřed mraků...
… pečlivě skryla se lidskému zraku...
Letmým pohledem Ty přece ji odhalíš.
… on nikdo nekouká pečlivě, to už víš...
… znám to, jak moc se občas stýská...
Energii dobře vnímám, tolik je mi blízká!
… výhodné prý je odstup mít od lidí...
… slzičky bolavý nikdo ať nevidí...
… umění upřímně hezky se smát...
… tak nediv se, pak s tebou leckdo je rád...
Někdy se člověk až pozastavit musí.
… a zas Ti ublížit ať někdo si jen zkusí...
… odkud znám jenom ty zvláštní tak plamínky...
… snadný jsou vtípky a nesnadný vzpomínky...
Konverzace věčná – stejně občas krátká.
… jsem tak moc ráda, že jsi má kamarádka...
… sem tam hvězda z nebe padá, čas si něco přát...
A já za tebe si přeju dobře ať je akorát.
… taky uč se, že jsem tu, když něco skříží sen...
… dávno už i pro Tebe a věř, že každej den. ;-)