♫
Živoucí je poutník bloudící
větrnou bezhvězdnou nocí
co má prazvláštní pocit
do hloubky kráčí dál a dál
dalekou cestou bez cíle
se srdcem churavým
jako květ hynoucí
bez slunce
Život je oheň a dým
nevelký vesmír bez konce
naplno žít a být
trpké je sladké ovoce
dalekáť nadalekáť, moc dobrý kousek jsi spáchal, ST :-)
10.10.2015 10:24:56 | hledač
pokud je živoucí poutník,neměl by dlouho stonat,
zapal si doutník a jdi rovnou nad
oblaky...
07.10.2015 22:52:03 | Danger
Kéž každému poutníkovi vysvitne v tmách hvězdička, ať jak jiskra zažehne naději a nechť jeho touhy dojdou naplnění...! :)
07.10.2015 21:41:15 | AndreaM