prosím tě, tichá...
tichá noci
rozlij se do kraje
do srdcí
do duší
rozhoř se láskou svou
plamennou rozkoší
nedějí bezednou
touhou bez hranic
buď krovem nad hlavou
těm jímž zdá se
že nezbylo nic
nabídni doušek
tichého rozjímání
všem kteří bídu dřou
v odříkání
nechť v tobě naleznou
důvodu k žití
prosím tě tichá
v tvé moci je
nabídnouti...
Přečteno 342x
Tipy 22
Poslední tipující: enigman, zelená víla, střelkyně1, Petbab, vodnař, MARKO, Frr, bogen, jitoush, Ziny, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)