Je jasný večer
na hvězdy jiskrné
hledím
má bolavá mysl
je náhle klidná
na mnoho otázek
odpověď nevím
zbytečné
zapomínám
nezbyla už
ani jedna
(hvězdnou noc
si užívám)
....Bogene,mám jen takovou pidipoznámečku,myslím,že lépe by znělo,kdyby
si za "nevím" dosadil "neznám".....zní to více česky dle mého.....Ji.
/úsměv/...
18.02.2016 18:23:36 | jitoush
Vybavila se mi jedna taková "hvězdná", stará už snad sto let... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=1xQ1LFl6W74
17.02.2016 21:26:15 | AndreaM
Jestli je to v poměru 1:1 - tedy zapometutých otázek a odpovědí, tak je to klidný pohled na oblohu, ne?....:-)
16.02.2016 22:21:14 | xlps