Pavlínko
Žádné trápení
není pro tebe
když máš v srdíčku
lásku a kus nebe
dokud tam hoří světýlko
nemáš se čeho bát
Pavlínko
Nic v této pozemské iluzi
nestojí za smutek za slzy
tady jsme jenom na pár let
jen duši hýčkej té si hleď
Pavlínko
Jen krásou syť svou duši
to ráda má to jí sluší
vyžeň z ní ty stíny
co ji zasmušily
Ať je zase čistá
a svou sílu získá zpět!
Přeju šťastný let
Pavlínko
....ano....sytit se.....pěkná poetický vzkaz...jistě potěšil či potěší...
......Ji./úsměv/
17.05.2016 18:34:11 | jitoush
Móny moc se mi líbí ST a citát:"Ať těm co mi něco přejí, Bůh to samé stonásobně dá..."
přeji ze srdce jen ta nejkrásnější slova :-)
17.05.2016 16:02:44 | Malá mořská víla
...mě by se spíš hodila ta "správná",než ta krásná,tak ti přeju ta "správná"slova:)a děkuju:)
17.05.2016 17:53:25 | Móny